воскресенье, 28 июля 2019 г.

Як отримата морську професію

Плюси та мінуси професії моряка


Як і будь-яка інша професія моряка має позитивні і негативні сторони. Хто шукає для себе нові перспективи, той, звичайно ж, в першу чергу дивиться на «плюси».

 Для тих, кому не під силу змінити своє життя, «мінусів» вистачить, щоб залишитися на суші. У моряки йдуть сміливі, а осягають цю професію сильні духом. Про переваги складної, але неймовірно цікавої роботи моряка розповідають досвідчені "морські вовки".


Починаємо з плюсів

Звичайно ж, це висока латка. Мало хто йшов би в море на півроку, а то й більше, тільки з любові до моря. Сьогодні гідна заробітна плата – першочерговий критерій вибору професії. І в даному випадку професія моряка себе повністю виправдовує.

Порівнювати заробітну плату на суші і на морі – не варто, остання все одно виграє. Праця звичайного службовця, офіціанта, фотографа, покоївки оцінюється від 1 тис. у.е. Що стосується безпосередньо зарплат «морських професій», то починаються вони від 3 тис. у.е. в місяць і вище.

Швидке кар'єрне зростання

Хороший старт, працьовитість, грамотне планування кар'єри вже до тридцяти років зробить вас капітаном. На суші з кар'єрою доведеться куди складніше і повільніше.

Повне забезпечення на весь час роботи на судні

1. Спецодяг,

  • форма, 
  • харчування, 
  • проживання в готелях, 
  • перельоти – все це повністю оплачується судновласником.  
До того ж ви повністю позбавлені тих витрат, які на березі будуть неминучими. Обирай роботу в морі тут.

2. Довга відпустка

На суші моряк відпочиває 2-6 місяців в році, в залежності від контракту і особистих побажань.

3. Робота в інтернаціональному екіпажі зближує з культурами інших країн
Полюс до цього це найпростіший, швидкий і безкоштовний спосіб вивчити іноземну мову, а може відразу кілька.

4. Можливість знайти добре оплачувану роботу на березі
При наймі співробітників роботодавці в пріоритет ставлять кандидатів з хорошим морським досвідом. Заробітні плати в таких компанія практично такі ж високі, як і на морі.

Чи є у роботі моряка мінуси?

Працюючи моряком – це важка фізична праця, часто він перевищує 12 годин, без вихідних. Іноді доводиться працювати в різних кліматичних умовах, на спеці або в північних широтах. Качка-теж випробування і посилюється вона в зимовий час.

Розлука з близькими – це теж випробування. До рейсу важливо підготуватися морально і психологічно. Однак завдяки інтернету розлука не здається такою складною і довгою.

Робота в морі-це мрія мільйонів. Це відмінний шанс змінити своє життя і життя своєї сім'ї в кращу сторону.

Джерело

Комментариев нет:

Отправить комментарий